Receta de la ensalada del KFC!!!!

Tema en 'Off Topic de Aventura Culinaria' iniciado por vmontis, 31 May 2008.

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    Zephyrous

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    pues mis estimados broders lacteos , les comento ke el domingo pasao imprimí la receta y se lo di a mi jermita diciendole : "preparate esto pues parece rico" y lo hizo, le salió bastante bien para ser la primera vez , la unica objeción ke tuve fue ke le puso mucha zanahoria, esta debe ser almenos un 0.1% del total de ingredientes , por lo demas el sabor bastante parecido asi ke si recomiendo esta receta.
     
    Zephyrous, 8 Sep 2009

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    #21

    Zinzan

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    se agradece el aporte de la receta cofrades a ver si le sale a mi mujer...
     
    Zinzan, 8 Sep 2009

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    #22

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    yo una vez conoci a un gerente de una tienda KFC y justamente le pregunte por la ensalada que es riquisima y le dije, oe compare como es la receta de la ensalada me la puedes pasar??? y el me dijo claro es super sencillo. mira hay que picar col zanahorias y apios, lo mas fino posible bien picadito y luego.............................abres el sobre super secreto y mezclas bien y te queda de la PM y yo : :mad: CTM
     
    Inspector de Senos, 18 Sep 2009

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    #23

    vmontis

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    Estimados cófrades... en esto que se ha convertido en una misión, consulté sobre la dichosa ensalada a una amiga q chambeo en el kfc y me dio el dato q la ensalada esa tiene nombre y se llama COLESLAW. Raudo me meti al Youtube y luego de votar por enesima vez por la Tigresa del Oriente busque la preparación de este maldito potaje y este video q les brindo me parece el q mas se parece a lo q ofrecen por aca... igual agradezco al cófrade INXS por el dato y la receta.

    http://www.youtube.com/watch?v=EDti4Wy1cOc
     
    vmontis, 24 Sep 2009

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    #24

    Ccamaleon

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    KFC Coleslaw
    8 1/8 cups cabbage
    1/3 cup carrot
    1 teaspoon onion chopped fine
    1/3 cup sugar
    1/2 teaspoon salt
    1/8 teaspoon pepper
    1/8 cup milk
    3/4 cup buttermilk
    2 tablespoons lemon juice
    1/2 cup mayonnaise
    First core the cabbage and shred the cabbage fine using the fine disk for the shredder attachment to the mixer. Then shred the cabbage. In a bowl combine with a whisk combine the buttermilk, mayonnaise, milk and lemon juice mix till well combined. Then add the seasoning. The last step is to add the sugar add the sugar to the sauce until well mixed in. Add the sauce to the cabbage and carrot mixture and mix well and allow the mixture to marinate for 13 hrs.
    Do to the waste of chicken in the restaurants the Colonel created a recipe to help use thechicken that was unable to be sold. So he devised the potpie recipe. See chicken could 0nly sit and be sold for 2 hrs after it is fried.
     
    Ccamaleon, 24 Sep 2009

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    #25

    Ccamaleon

    Capitan

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    KFC POT PIE
    2 potatoes peeled and cooked
    2/3 cup frozen peas
    2 cans cream of chicken soup
    2 carrots peeled and cooked
    2 tablespoons frozen onion
    2 cups of cooked chicken
    dash of salt and pepper and Msg

    In a bowl combine all cooked vegetables and chicken add the cream of chicken soup and seasoning. The mixture should be thick but not to thick if the mixture is to thick add some milk to the mixture. Scoop the mixture into individual pie pans. Use the biscuit recipe in this book to make the crust. Roll out the dough thin and place on top then brush with butter. Bake in a 375 F oven for 15 to 25 minutes or until it is heated threw and the crust is golden brown.
    Colonel Sanders loved rice and beans and decided to create a recipe that could be used together to create a great tasting item. You can mix it or have the beans on the bottom and rice on top and mix as u eat.
     
    Ccamaleon, 24 Sep 2009

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    #26

    Ccamaleon

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    KFC ORIGINAL RECIPE
    2 fryer chickens cut up into 8 pieces and marinated
    6 cups Crisco Shortening
    1 eggs well beaten
    2 cups Milk
    2 cups Flour
    2 teaspoons ground pepper
    3 tablespoons salt
    1 teaspoon MSG
    1/8 teaspoon Garlic Powder
    1 dash paprika

    Place shortening into the pressure cooker and heat over medium heat to the shortening reaches 400°F. In a small bowl, combine the egg and milk. In a separate bowl, combine the remaining six dry ingredients. Dip each piece of chicken into the milk until fully moistened. Roll the moistened chi
    cken in the flour mixture until well coated. In groups of four or five, drop the covered chicken pieces into the shortening and lock the lid. When pressure builds up cook for 10 minutes. RELEASE TO MANUFACTURER'S
    INSTRUCTIONS
    After he perfected his original he made a crispy recipe that was marinated first then fried the conventional way. This one is double dunked into the coating to give it its great taste.
     
    Ccamaleon, 24 Sep 2009

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    #27

    Ccamaleon

    Capitan

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    KFC EXTRA CRISPY
    1 whole frying chicken, cut up and marinated 6-8 cups shortening for cooking
    1 egg, beaten
    1 cup milk
    2 cups all-purpose flour
    2 1/2 teaspoons salt
    3/4 teaspoon pepper
    3/4 teaspoon MSG
    1/8 teaspoon Paprika
    1/8 teaspoon Garlic Powder
    1/8 teaspoon Baking Powder

    Trim any excess skin and fat from the chicken pieces. Preheat the shortening in a deep-fryer to 350 degrees. Combine the beaten egg and milk in a medium bowl. In another medium bowl, combine the remaining coating ingredients (flour, salt, pepper and MSG). When the chicken has marinated, transfer each piece to paper towels so that excess liquid can drain off.
    Working with one piece at a time, first dip in egg and milk then coat the chicken with the dry flour mixture, then the egg and milk mixture again, and then back into the flour. Be sure that each piece is coated very generously. Stack the chicken on a plate or cookie sheet until each piece has been coated. Drop the chicken, one piece at a time into the hot s
    hortening. Fry half of the chicken at a time (4 pieces) for 12-15 minutes, or until it is golden brown. You should be sure to stir the chicken around halfway through the cooking time so that each piece cooks evenly. Remove the chicken to a rack or towels to drain for about 5 minutes before eating.
    Once he perfected his Extra Crispy he had customers who wanted it to be spicy and bold so he created his Hot and Spicy Chicken. Here is his original recipe which has changed a bit in this day and age. It comes frozen and is cooked frozen and not prepared fresh in many stores.
     
    Ccamaleon, 24 Sep 2009

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    #28

    vmontis

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    Estimados cófrades: aqui en mi continua e incesante lucha por conseguir una buena receta, encontre una de una cocinera peruana de nombre Nadia de Becerra, ella sale en Hola Peru. Esta receta es simple, bien didactica y sencilla de preparar. A ver si cuentan su experiencia con esta recetita:

    ENSALADA KENTUCKY INGREDIENTES
    1/2 col corazon picada
    1 zanahoria chica
    4 cdas. de mayonesa
    2 cdas. de azucar blanca
    1 cebolla blanca picada
    4 cdas. de vinagre blanco
    1 limon
    1/2 taza de leche
    sal y pimienta
    PREPARACION
    • Cortar la col en cuadros chicos y una vez cortada lavarla bien.
    • Cortar la cebolla en cuadros y lavarla de igual manera.
    • En un bol mezclar la col con la cebolla y le agregamos zanahoria cruda rallada.
    • Sazonar con limon, vinagre, azucar, sal, pimienta y ligamos todo con mayonesa y leche.
     
    vmontis, 3 Nov 2009

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    #29

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